Carpaccio med røget svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Skær mørbraden i skiver på ca. 1 millimeter (Lid tykkere end man normalt vil bruge til carpaccio, da kødet er tilberedt). Del rucolaen groft og fordel den på fire tallerkner, læg skiver af mørbrad rundt i kanten, høvl skiver af parmesanost over med en tyndskræller, hæld lidt god olivenolie over og krydder med groftkværnet peber.
|
|
Opskriften er vist 34934 gange,
og udskrevet 519 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-04-07 23:51:37 Helt perfekt - har også prøvet med presset hvidløg - smurt nænsomt på salaten - så synger fuglene her hos mig til en kæmpe lækkerbid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne