Carpaccio med røget svinemørbrad

Carpaccio med røget svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.røget svinemørbrad
1 stor håndfuld rucolasalat
 Hel parmesanost
 Olivenolie
 Peber
 
Opskrift:
Skær mørbraden i skiver på ca. 1 millimeter (Lid tykkere end man normalt vil bruge til carpaccio, da kødet er tilberedt). Del rucolaen groft og fordel den på fire tallerkner, læg skiver af mørbrad rundt i kanten, høvl skiver af parmesanost over med en tyndskræller, hæld lidt god olivenolie over og krydder med groftkværnet peber.





karakterer:
Opskriften er vist 34934 gange,
og udskrevet 519 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-07 23:51:37
Helt perfekt - har også prøvet med presset hvidløg - smurt nænsomt på salaten - så synger fuglene her hos mig til en kæmpe lækkerbid.