Fantastisk karamel-is
Fryseegnet : frysegnet Indsendt af : Josephine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Nougat:
Smelt sukker gyldent på en varm pande. Tilsæt mandler og natron under omrøring. Hæld nougatblandingen på en bageplade, der er penslet med olie. Lad blandingen afkøle. Kom den kolde nougat i en plastikpose og knus den med en kagerulle. Iscreme: Pisk de 4 pasteuriserede æggeblommer og de 3 pasteuriserede æggehvider let og skummende med farinen. Pisk piskefløden til skum(flødeskum). Bland æggeblandingen med flødeskummet. Stil skålen i fryseren et par timer, til den tykner og vend den knuste nougat i. Kom derefter isblandingen i en form og frys den yderligere mindst 8 timer. Server evt. med friske/frosne bær. Den er allerbedst når den serveres en varm sommerdag. |
|
Opskriften er vist 16461 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (37 stemmer) |
|
Kommentarer susanne - 2011-09-11 09:54:27 Smager som en karamel rand super lækker helt vild med den smag..god is jeg skal lave igen en anden god gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne