Fastelavnsboller 09
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Brandko Indsendt : Red : |
|
|
Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet. Vand, salt, sukker, ymer og æg tilsættes, hvorefter dejen æltes sammen. Derefter skal dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 40 min. Dejen slås ned og deles i to eller tre stykker, som hver især rulles ud og skæres i firkanter, ca. 10 x 10 cm. En spsk. creme fordeles på hver firkant, hvorefter dejen pakkes godt omkring cremen. Bollerne stilles på en plade med sammenføjningen nedad, tryk gerne forsigtigt på bollerne til sidst, så de er helt lukket. Bollerne skal efterhæve i 10 min, hvorefter de skal pensles med mælk eller æg og bages i ca. 15 min ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 5199 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne