Bagte kartofler med hvidløgsfyld
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : John Sommer Indsendt : Red : |
|
|
Brug en kernehusudstikker og bor et hul gennem bagekartoflerne. Fyld hullet med et hvidløgsfed, der er skåret igennem. Skær enderne af det stykke kartoffel du borede ud og sæt dem tilbage i hullerne som propper. Tilbered kartoflerne som du plejer, enten i mikro (Bagte kartofler - mikroovn), i kuglegrill ved indirekte varme eller i ovn. og nyd den dejlige møre kartoffel med det dejligste hvidløgsmos indeni.
Tips: JEG bruger aldrig staniol til mine bagekartofler. aldrig i mikro og slet ikke i kuglegrill eller i ovn. Jeg har lavet lidt fintmalet chili salt, jeg gerne drysser kartoflerne med inden servering, til de, der spiser skrællen med giver det en dejlig skarp smag. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 11149 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne