Bagekartofler med sjams

Bagekartofler med sjams, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 bagekartofler
1 pk.bacontern
1 bakkefriske eller 1 glas champignon
1 pk.skinketern
 
Opskrift:
Vask kartoflerne grundigt. Dup dem tørre i køkkenrulle, og pak dem ind i stanniol
Stil dem i ovnen på 225 grader i 1½ time, eller til de er færdige (alt efter størrelsen på bagekartoflerne)

Rens champignon og skær dem ud i små stykker.
Steg derefter det hele på panden ca. 15 min. inden kartoflerne er færdige.
Tag kartoflerne ud af ovnen. Lad staniolen sidde på og skær dem næsten igennem, og pres på kartoflen, der, hvor man har skåret til/fra, for at åbne den.
Hæld derefter den stegte blanding i.

Tips:

Man kan også pifte det op, ved at komme hvidløg/persille smør i kartoflerne. Jeg bruger altid ca. ½ pakke blød Kærgården friskhakket persille (frosset kan også bruges) 1-2 presset hvidløg 1/4 tsk. salt og ½ spsk. soja. Bland det hele godt, og rul det som en pølse i smørrebrødspapir, og kom det i fryseren, til det skal på bordet.





karakterer:
Opskriften er vist 13046 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu