Bagekartofler med sjams
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Vask kartoflerne grundigt. Dup dem tørre i køkkenrulle, og pak dem ind i stanniol
Stil dem i ovnen på 225 grader i 1½ time, eller til de er færdige (alt efter størrelsen på bagekartoflerne) Rens champignon og skær dem ud i små stykker. Steg derefter det hele på panden ca. 15 min. inden kartoflerne er færdige. Tag kartoflerne ud af ovnen. Lad staniolen sidde på og skær dem næsten igennem, og pres på kartoflen, der, hvor man har skåret til/fra, for at åbne den. Hæld derefter den stegte blanding i. Tips: Man kan også pifte det op, ved at komme hvidløg/persille smør i kartoflerne. Jeg bruger altid ca. ½ pakke blød Kærgården friskhakket persille (frosset kan også bruges) 1-2 presset hvidløg 1/4 tsk. salt og ½ spsk. soja. Bland det hele godt, og rul det som en pølse i smørrebrødspapir, og kom det i fryseren, til det skal på bordet. |
|
Opskriften er vist 13046 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne