Kalvekødsret med grønsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i smalle strimler og vend dem i salt og peberblandet mel.
Brun dem på alle sider i smør eller olie i en gryde. Svits derefter skivede løg og gulerødder.
Hæld bouillon ved og lad det snurre ½ time eller til kødet er mørt.
Bland creme fraiche i, varm igennem og smag til. Serveres drysset med persille eller brøndkarse, og med kartofler eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 20557 gange,
og udskrevet 639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne