Chokoladeroulade med chokoladefyld
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Tilberedningstid : 30 minutter Fryseegnet : Kan nedfryses i skiver Indsendt af : Nikoline Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at varme fløde, chokolade og kaffepulver i en lille gryde skurart så chokoladen er smeltet, sættes på køl, gerne til næste dag.
Sæt ovnen på 225 grader. Læg bagepapir i en bradepande på 30x40 cm. Pisk æg og sukker godt sammen. Bland kartoffel mel, Kakao og bagepulver i. (rør det hele sammen) Kom dejen i en bradepande og bag den i midten af ovnen 5-7 minutter. (husk at holde øje med dejen, for hvis den bliver bagt for meget, kan den ikke rulles!) VEND! kagen ud på et stykke bagepapir med sukker. Fjern papiret den er bagt på og lade den afkøle på en rist i et par minutter. Pisk de kolde fløde/chokoladeblanding stiv og fordel det ud over hele roulade bunden/dejen og rul den nu sammen på den lange led (Stille og roligt) Tips: Man kan smelte noget chokolade og sprøjte det på gennem et papirkræmmerhus. (Pynt det eventuelt med noget guldstøv) Eller mal det med noget syltetøj! |
|
Opskriften er vist 79745 gange,
og udskrevet 976 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-03-17 12:51:20 Den ser rigtig lækker ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne