Morfars specier
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : stineh Indsendt : Red : |
|
|
Alt æltes godt sammen.
Rulles ud i 2 ”pølser” der rulles i sukker/perlesukker. Hvile i køleskabet i 1 time. Skæres i skiver. Bages i ca. 8 min ved 200 gr. |
|
Opskriften er vist 6466 gange,
og udskrevet 193 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne