Lækker Fyldt Mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : lilleviborg Indsendt : Red : |
|
|
Fjern hinder og sener fra mørbradene og skær en dyb rille på langs i hver. Fyld 3/4 del persillesmør og valnødderne og den friske persille ind i rillerne og luk mørbraden med tandstikker. læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber. læg halv championer rundt om kødet. og tilsæt resten af persillesmørret i fadet. Pres hvidløget ud over kødet og stil det i ovnen på 175 grader C. i 30-40 min. rør af og til i championerne.
Når kødet er færdig, tages det ud og dækket til i mens sovsen bliver lavet færdig. Hæld championerne og skyen over i en lille gryde. tilsæt cremefraichen og lidt sojasauce og kog igennem. smag evt. til med ekstra soja. skær kødet i skriver og server med sovsen. frisk grøn pasta smager rigtig godt til. Tips: retten kan jo halveres, så man kun laver en enkelt mørbrad. |
|
Opskriften er vist 23117 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-06-01 15:34:08 super skøn ret man bare må lave igen og igen nita - 2009-03-07 12:01:35 smager rigtig rigtig godt, en ret jeg ville lave igen... sovsen er en smulge stæke i smagen, så den er mere et lækkert tilbehør. fantastisk... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne