Lækker Fyldt Mørbrad

Lækker Fyldt Mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lilleviborg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrad (1kg)
 persillesmør 1 pakke
50 g.valnødder
 lidtpersille
300 g.små champignoner
2 fedpresset hvidløg
2 dl.cremefraiche
 sojasauce
 
Opskrift:
Fjern hinder og sener fra mørbradene og skær en dyb rille på langs i hver. Fyld 3/4 del persillesmør og valnødderne og den friske persille ind i rillerne og luk mørbraden med tandstikker. læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber. læg halv championer rundt om kødet. og tilsæt resten af persillesmørret i fadet. Pres hvidløget ud over kødet og stil det i ovnen på 175 grader C. i 30-40 min. rør af og til i championerne.

Når kødet er færdig, tages det ud og dækket til i mens sovsen bliver lavet færdig.
Hæld championerne og skyen over i en lille gryde. tilsæt cremefraichen og lidt sojasauce og kog igennem. smag evt. til med ekstra soja.

skær kødet i skriver og server med sovsen. frisk grøn pasta smager rigtig godt til.

Tips:

retten kan jo halveres, så man kun laver en enkelt mørbrad.





karakterer:
Opskriften er vist 23117 gange,
og udskrevet 421 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-01 15:34:08
super skøn ret man bare må lave igen og igen

  -   2009-03-07 12:01:35
smager rigtig rigtig godt, en ret jeg ville lave igen... sovsen er en smulge stæke i smagen, så den er mere et lækkert tilbehør. fantastisk...