Wienerpekan - Pekanwienerbrød

Wienerpekan - Pekanwienerbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Wienerpekan - Pekanwienerbrød, billede 4 Wienerpekan - Pekanwienerbrød, billede 1 Wienerpekan - Pekanwienerbrød, billede 2 Wienerpekan - Pekanwienerbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  wienerbrødsdej:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt, fint 1 tsk. 6 gram
1 spsk. 18 gram
1 dl. 120 gram

60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Gær, frisk
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pekanremonce:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Pekannødder
   
  Pynt:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Pekannødder
Ahornsirup 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
Opskrift:
Se opskrift på wienerbrødsdej her

Pekanremonce:
Smørret tages ud i god tid så det kan blive blødt. Pekannødderne ristes godt på en tør pande inden de hakkes fint. f.eks. på minihakkeren. Smør, sukker og fint malede pekannødder røres sammen til en ensartet masse.

Dejen rulles ud i 40x60 cm. som deles i 3 strimler på langs ca. 13 cm brede, disse strimler deles nu i stykker på 15 cm. så du har 12 stykker ca. 13x15 cm.

Fra den smalle side skæres der nu skrå ridser lige knapt 1/3 del ind på begge sider, på midten lægges pekanremonce. Slidserne flettes nu over fyldet. Stilles til hævning ved god stuetemperatur ca. 1 time.

Pensel med sammenpisket æg og drys hakkede pekannødder over. Bages midt i ovnen ved 200 grader C. Alm. ovn i 15-20 minutter.

Dryp ahornsirup over når de kommer ud af ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 23363 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17813 (4241 kcal)
KJ pr. stk. 1484 (353 kcal)
Vægt ialt 1306 gram
Vægt pr. stk. 108 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1363 KJ (324 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 43.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu