Wienerpekan - Pekanwienerbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se opskrift på wienerbrødsdej her
Pekanremonce: Smørret tages ud i god tid så det kan blive blødt. Pekannødderne ristes godt på en tør pande inden de hakkes fint. f.eks. på minihakkeren. Smør, sukker og fint malede pekannødder røres sammen til en ensartet masse. Dejen rulles ud i 40x60 cm. som deles i 3 strimler på langs ca. 13 cm brede, disse strimler deles nu i stykker på 15 cm. så du har 12 stykker ca. 13x15 cm. Fra den smalle side skæres der nu skrå ridser lige knapt 1/3 del ind på begge sider, på midten lægges pekanremonce. Slidserne flettes nu over fyldet. Stilles til hævning ved god stuetemperatur ca. 1 time. Pensel med sammenpisket æg og drys hakkede pekannødder over. Bages midt i ovnen ved 200 grader C. Alm. ovn i 15-20 minutter. Dryp ahornsirup over når de kommer ud af ovnen. |
|
Opskriften er vist 23363 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne