Dundee
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Rune W Indsendt : Red : |
|
|
Tænd for en pande på fuldt skrue
Smør brødet med smør og læg på panden med smørret ned af. Smør brødet på den anden side i mens det ligger på panden. (Man kan også smøre brødet på begge sider inden det kommes på panden. Men det fedter lidt ) I mens du rister brødet kan du skære tomat og agurk. Når du har ristet brødet på begge sider ligger du det på en tallerken (underligt nok) Mayonnaise, tomat og agurk ligges på brødet. Steg dine æg i stegemargarine eller hvad du nu ellers vil stege dine æg i. Læg oven på brødet og krydder med lidt salt og peber. Det er nem morgenmad der smager godt |
|
Opskriften er vist 5675 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2009-09-15 12:44:23 Du har ret i at det smager godt. Jeg prøvede en variation uden mayo og anvendte i stedet koncentreret tomatpuré. Det smager faktisk også rigtigt godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne