Glutenfrie hindbærsnitter
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker blandes og røres let. Blødgjort smør og mel tilsættes. Brug røremaskine. Æltes godt igennem med hænderne og lad gerne dejen hvile til næste dag. (eller nogle timer).
Rul mørdejen ud i to lige store rektangler, prik dem med en gaffel og bag dem ved 200 grader C alm. ovn i ca. 12 min. Lad dem afkøle. Smør den ene med hindbærmarmelade og dæk den anden med glasur rørt af flormelis og vand. Læg den med glasuren oven på den med marmelade og del stangen i snitter. |
|
Opskriften er vist 22040 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2015-05-02 14:22:55 Super nem og utrolig lækker opskrift. Har tidligere lavet ikke glutenfri hindbærsnitter og kan ikke smage forskel. Jeg brugte rørsukker i stedet for almindeligt og tilføjet lidt ekstra da dette søder minder. Tror dog ikke det havde været nødvendigt. Jeg lod dejen stå på køl en times tid hvilket var rigeligt. I stedet for at skære firkanter, udstikker jeg dejen inden den bages, på denne måde bliver smuldre kagen ikke og man kan nemt selv vælge størrelsen af den enkelte hindbærsnitte. Tilsidst blev de pyntet med frysetørret hindbær og lidt raw lakrids pulver fra Johan Bülow. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne