Kalvefrikasse Pikant

Kalvefrikasse Pikant, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalvekød
4 skiverbacon
4 løg, i skiver
1 skivecitron
2 spsk.mel
1 Kanelstang
1 kg.små kartofler
1 porre i skiver
1 bdt.persille finthakket
2 spsk.sennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits løg i olie og tilsæt bacon og citronskiven og kanelstang. Lad det småkoge i 10 min. Vend kødet i lidt mel krydr og brunes ved stærk varm tilsæt vand så det dækker. Kartofler, porrer, persille sennep salt og peber tilsættes. kog yderligger ½ t. til kødet er mørt smag til med en god sennep salt og peber og server i dybe tallerkner.





karakterer:
Opskriften er vist 16204 gange,
og udskrevet 348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu