Kalvefrikasse Pikant
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg i olie og tilsæt bacon og citronskiven og kanelstang. Lad det småkoge i 10 min.
Vend kødet i lidt mel krydr og brunes ved stærk varm tilsæt vand så det dækker.
Kartofler, porrer, persille sennep salt og peber tilsættes.
kog yderligger ½ t. til kødet er mørt smag til med en god sennep salt og peber og server i dybe tallerkner.
|
|
Opskriften er vist 16204 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne