Cocnag grillet jomfruhummer og salvie kammusling
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Fryseegnet : Nej Indsendt af : Ask Indsendt : |
|
|
Pres hvidløget og rør smør, cognac og hvidløg sammen. Halver jomfruhummerne og fordel nogle små klatter smør over hale køddet. Gril jomfruhummerne i 8-10 min. til halesidserne begynder at blive gyldne.
Varm en god sjat olivenolie op på en lille pande og steg salviebladene sprøde, tag dem op og læg dem på fedtsugende papir. Steg kammuslingene på panden i ca. 1-1 1/2 min. på hver side. Anret 4 (halve) jomfruhmmere på hver tallerken, læg en kammusling i midten og dryp med et par dråber citronsaft, og læg et salvieblad over. Server evt. med lidt salat og et sykke flute til. |
|
Opskriften er vist 10052 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne