Cocnag grillet jomfruhummer og salvie kammusling

Cocnag grillet jomfruhummer og salvie kammusling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :     

Ingredienser:
8 jomfruhummere
25 g.smør
4 cl.cognac
1 lille fed hvidløg
4 store kammuslinger
4 bladesalvie
 lidtcitronsaft
 Olivenolie stegning
 
Opskrift:
Pres hvidløget og rør smør, cognac og hvidløg sammen. Halver jomfruhummerne og fordel nogle små klatter smør over hale køddet. Gril jomfruhummerne i 8-10 min. til halesidserne begynder at blive gyldne.

Varm en god sjat olivenolie op på en lille pande og steg salviebladene sprøde, tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.

Steg kammuslingene på panden i ca. 1-1 1/2 min. på hver side.

Anret 4 (halve) jomfruhmmere på hver tallerken, læg en kammusling i midten og dryp med et par dråber citronsaft, og læg et salvieblad over.

Server evt. med lidt salat og et sykke flute til.





karakterer:
Opskriften er vist 10052 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu