Gulerodskage 10
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
tag smørret ud af køleskabet.
skræl gulerødder og riv dem. rist hasselnødder tørre og nulr skrælden af, og hak groft. hak chokolade groft hak ingefær fint. bland gulerod, nødder, chokolade, ingefær, mel og bagepulver. rør smør, ahornsirup og sukker me elpisker, pisk æg lidt efter lidt i. bland alt sammen samn til en jævn masse. hæld dejen i en smurt spring form og lad den bage i en time ved 165*. før sevring drys flormelis |
|
Opskriften er vist 7788 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2011-11-13 17:56:13 Jeg kunne godt tænke mig at bage denne kage, men der er mange fejl i opskriften. Der står bla at der skal blandes ahornsirup i, men det er ikke anført i listen over ingredienser, hvor der også står anført " 2 tsk bagepulver" og " 1 dl (120g) bagepulver"! Derudover synes jeg at beskrivelsen over hvordan kagen skal laves er svær at forstå på grund af skrive- og stavefejl. Er det muligt at den kan blive skrevet om? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne