Gulerodskage 10

Gulerodskage 10, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.blødt smør
250 g.gulerød
100 g.hasselnød
100 g.mørk chokolade
60 g.(6 kugler) sylet ingefær fra lage (i glas)
225 g.hvedemel
50 g.grahams(spelt)mel
2 tsk.bagepulver
1 dl.bagepulver
50 g.rørsukker
4 æg
 flormelis
 
Opskrift:
tag smørret ud af køleskabet.
skræl gulerødder og riv dem.
rist hasselnødder tørre og nulr skrælden af, og hak groft.
hak chokolade groft
hak ingefær fint.
bland gulerod, nødder, chokolade, ingefær, mel og bagepulver.
rør smør, ahornsirup og sukker me elpisker, pisk æg lidt efter lidt i.
bland alt sammen samn til en jævn masse.
hæld dejen i en smurt spring form og lad den bage i en time ved 165*.
før sevring drys flormelis





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage

karakterer:
Opskriften er vist 7789 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-13 17:56:13
Jeg kunne godt tænke mig at bage denne kage, men der er mange fejl i opskriften. Der står bla at der skal blandes ahornsirup i, men det er ikke anført i listen over ingredienser, hvor der også står anført " 2 tsk bagepulver" og " 1 dl (120g) bagepulver"! Derudover synes jeg at beskrivelsen over hvordan kagen skal laves er svær at forstå på grund af skrive- og stavefejl. Er det muligt at den kan blive skrevet om?