Valentine chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : ukendt Indsendt af : Josephine Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 170 grader. Dæk bunden på en springform med smurt bagepapir og smør kanten med olie eller lign. Smelt chokoladen sammen med piskefløde under omrøring i vandbad ved ikke for stærk varme. Tag chokoladen af varmen og afkøl. Pisk æg, sukker og vaniljesukker i et vandbad ved ikke for kraftig varme. Pisk i ca. 5 min. til blandingen er tyk, skummende og fordoblet i størrelse. Tag æggeblandingen af varmen og vend melet og halvdelen af chokoladeblandingen i. Vend derefter resten af chokoladeblandingen i, lidt af gangen. Hæld derefter dejen i formen. Bag i ca. 45 min. eller til kagen føles fast.
Kagen afkøles i formen i ca. 5 min, gerne længere tid. Fjern kanten på formen og sæt kagen til afkøling. Når den er kold, stilles den i køleskabet i ca. 3-4 timer, til den er helt stiv. Tips: Du kan efter gen smag pynte med mynteblade, frosne bær og/eller vanilje is. |
|
Opskriften er vist 7301 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne