Fantasi-Boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er frysegnet Indsendt af : Josephine Indsendt : Red : |
|
|
Kog ca. 2 dl vand og tilsæt 4 dl koldt vand i en skål, derefter smulder gæren ned i skålen og rør grundigt rundt i ca. 30 sek. Tilsæt ½ dl A38 el. lign surmælk, 1 tsk salt og 1 spsk olivenolie/rapsolie.
TIL SIDST: Hvedemel tilsættes til dejen er god og smidig. Husk; kun lidt ad gangen. Elt dejen 200 tag, det fremmer hæveegenskaberne. Form til boller/ flutes-læg på bagepapir og bageplade. Lad bollerne efterhæve ca. 15 min, gerne længere tid. Evt. forvarm ovnen til 200 grader, pensl med æg, vand, kaffe el. mælk og bag bollerne midt i ovnen i ca. 20 min. Tips: Det giver en endnu bedre hævning, hvis man stiller en skål med kogende vand i bunden af ovnen under bagning. |
|
Opskriften er vist 6070 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer TheaX - 2009-02-21 20:20:44 Jeg kan nu bedre lide de andre boller duu har sendt ind, men de her boller er lidt grove og smager også meget fint. Det smager også rigtig godt med solsikkekerner, Hørfrø, Linfrø, Pellavansimen, gulerodsstrimler, osv. Josephine - 2009-02-16 15:28:10 Det er fantastiske gode boller/flutes man får ud af denne opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne