Grønsagssuppe 02

Grønsagssuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tazz

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 porre
0.5 løg
3 kartofler
5 dl.suppe(vand + 1 bouillonterning)
0.5 dl.fløde
1 tsk.salt (valgfri efter smag)
1 knsp.peber (valgfri efter smag)
 
 Pynt: (valgfri)
4 stilke purløg
1-2 pakkerbacon i tern
 
Opskrift:
1. Porren renses og skæres i skiver.
2. Løg pilles og kartoflerne skrælles og begge dele skæres i ternninger.
3. Grønsagerne koger ca. 15 min. i bouillonen.
4. Suppen pureres i en sigte eller brug af en stavblender.
5. Tilsæt fløde og krydderier(salt og peber)
6. Baconterningerne ristes på en pande
7. purløg skylles og klippes over suppen.


Tips:

man kan også bruge persille istedet for purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 8442 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu