Grønsagssuppe 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Tazz Indsendt : Red : |
|
|
1. Porren renses og skæres i skiver.
2. Løg pilles og kartoflerne skrælles og begge dele skæres i ternninger. 3. Grønsagerne koger ca. 15 min. i bouillonen. 4. Suppen pureres i en sigte eller brug af en stavblender. 5. Tilsæt fløde og krydderier(salt og peber) 6. Baconterningerne ristes på en pande 7. purløg skylles og klippes over suppen. Tips: man kan også bruge persille istedet for purløg. |
|
Opskriften er vist 8442 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne