Kalvefarsruller med ostefyld

Kalvefarsruller med ostefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.75 dl.rasp eller 2 kogte kartofler
1 dl.vand
1 dl.piskefløde
400 g.hakket kalvekød
 tsk.salt
 Friskkværnet peber
1 æg
75 g.ost, Costello eller smelteost
 Smør
 Fløde
 sojasauce
Opskrift:
Raspen lægges i blød i vandet i nogle minutter eller kartoflerne moses. Kødet blandes med salt, peber, rasp eller de mosede kartofler. og vand. Blandingen røres til en fars med æg og fløde.

Smør farsen ud på et vandskyllet skærebræt i ca. 1 cm. tykkelse. Farsen skære ud i firkanter på 8 X 10 cm. Lig et stykke ost på hver firkant og rul sammen til roulader.

Brun rouladerne på stegepanden, og lad dem stege færdig ved svag varme. Kom rouladerne på et varmt fad og kog panden af med fløde og smag sauce til.

Hæld saucen over rouladerne. Servér med grønsager og evt. råstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 14591 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu