Rugbrød 07
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet. Rør lidt af melet, tahin og honning til det er jævnt, rør resten i med hænderne. Dejen skal kun samles. Når melet er nogenlunde jævnt fordelt, skal man stoppe.
Hæld dejen i smørsmurt rugbrødsform(e). Den skal kun fyldes ½ op. Lad den hæve koldt natten over, eller lad det hæve lunt på køkkenbordet for en kortere hævetid. Bag ved 200 grader, uden varmluft, i ca 45 min. Dunk det i bunden. Det skal lyde hult bag den tykke skorpe. Tag brødet ud af formene straks. Vent med at spise af det, til det er kølet helt af. |
|
Opskriften er vist 8450 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe F. - 2017-09-19 09:43:01 Har ikke så meget med rugbrød at gøre og der er alt for meget salt i, selv for én som ellers spiser meget salt, men det smager godt og har en god fast krumme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne