Fuglereder/indbagt toast
Indsendt af : Sidsel Indsendt : Red : |
|
|
Hæld lidt olie ud på en pande. Lad det blive varmt. Skær et hu på ca. 6 cm i toastbrødet. Læg det hullede brød på panden. Steg det med olie på begge sider til det er lysebrunt. Slå derefter ægget ud i hullet i brødet. Lad det ligge indtil det er et spejlæg. Tag det derefter op og læg den runde "brød-cirkel" op i spejlægget. Læg evt. Lidt bær på.
Tips: Læg fuglereden på et stykke køkkenrulle eller lign. når nu lægger brødcirklen op i fugleredden: det kan godt svine. |
|
Opskriften er vist 7559 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne