Rabarbarkompot med vanilje
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Sislingen Indsendt : Red : |
|
|
Vanillestangen flækkes på langs. Rabarberne renses og skæres i 2 cm stykker. de lægges i et smurt ovnfast fad, sukkeret drysses over, vanillestangen lægges ved.
De dækkes af sølvpapir og bages i ovnen ved 200 grader, til de er møre, ca. 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 8465 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne