Fedtfattig leverpostej 03
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : hovmesteren Indsendt : Red : |
|
|
leveren skæres i små stykker
og lægges en skål med koldt vand vandes skiftes hyppigt indtil blodet/saften ikke farver vandet ret meget lever,spæk, kartofler, løg hakkes 2 gange(1 gang hvis leverpostejen ønskes grov) æggene røres i sammen med salt og peber melet røres ud i mælken og hældes i under omrøring hældes i bakker og bages i vandbad i ca en time ved 190-210 grader Tips: vær ikke bange for at give den for meget i ovnen, den bliver ikke tør kan evt gives lidt mere varme til sidst hvis mere farve ønskes(evt grill) opskriften er reduceret ned til et kilo for nemheds skyld et kilo giver ikke særlig stor portion velbekomme |
|
Opskriften er vist 10003 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne