Glutenfri mørdej 02
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt af : Lisbeth Indsendt : |
|
|
Æg og sukker blandes og røres let. Blødgjort marg. og mel tilsættes. Brug røremaskine. Æltes godt igennem med hænderne og lad gerne dejen hvile til næste dag. (eller nogle timer)
Dejen kan anvendes til jødekager, medaljer, hindbærsnitter og napoleonshatte. |
|
Opskriften er vist 14628 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-02 21:03:37 Khvor mange grader bages de |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne