Mørbrad i basilikumsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : IP Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær mørbraden i 1½ cm tykke skiver og bank dem lidt ud. Snit basilikumbladene i strimler. Brun mørbradbøfferne nogle stykke ad gangen i smør i en gryde. Krydr med salt og peber og læg dem tilbage i gryden.
Tilsæt bouillon, soja og hvidløg. Braiser mørbradbøfferne under låg i ca. 10 min. Rør creme fraichen i og lad det koge op. Tilsæt meljævningen og lad retten koge et par minutter. Rør den snittede basilikum i retten gem nogle blade til pynt. Pynt med hele basilikumblade og servér retten med kartofler og gratinerede tomater. Tips: Skal denne dejlige ret laves i forvejen, bør den friske basilikum først tilsættes saucen efter genopvarmning. Drikkeforslag: En mellem kraftig italiensk rødvin, f.eks. Chianti |
|
Opskriften er vist 41297 gange,
og udskrevet 689 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne