Gulderodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : ja Indsendt af : krowmi Indsendt : Red : |
|
|
1. pisk olie og farin sammen
2. tilsæt æg og pisk igen 3. bland mel, bagepulver, salt, natron, vanilie, og kanel og rør det i dejen. 4. rør de revet gulerødder i 5. hæld dejen i en bradepande 6. bag kagen ved 180 grader i 35-40 minutter. |
|
Opskriften er vist 13582 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Bageren - 2010-04-23 06:50:48 Den lyder god i hvert fald! skal lave den idag krowmi - 2009-02-22 14:12:29 den smager også godt hvis man kommer lidt hasselnødder i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne