Verdens Bedste Sauce
Indsendt af : Jesper Sønderby Indsendt : Red : |
|
|
Løg og champignon snittes fint.
Svits nu disse og tilsæt kort efter saften fra min. 1 appelsin, 1 bouillonterning, samt meget gerne et skvæt portvin el. noget tilsvarende. Lad det simre til saften fra appelsinen er svundet ind til det halve. Tilsæt nu fløden og lad det simre i 10 min ved svag varme. Tilsæt kulør til saucen er lysebrun og jævn evt med maizena. Tips: Dette er med Garanti en sauce der er PERFEKT til bøffer, stege mv. At det nok er den nemmeste sauce at lave, er bare et ekstra plus. Hvis den skal piftes yderlige op kan man tilsætte en skefuld eddike/balsamico ( kan med fordel gøre ved ALLE typer sauce ) Lad det simre ved svagvarm |
|
Opskriften er vist 29670 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (41 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-02-22 15:56:38 Der er helt sikkert den bedste sauce jeg nogensinde har smagt.Tipset med Eddike virker iøvrigt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne