Pasta med krydrede kødboller i toamatsovs

Pasta med krydrede kødboller i toamatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :     

Ingredienser:
 Kødboller:
600 g.hakket oksekød
1 lille løg
2 fedhvidløg
1 æg
1 spsk.paprika
0.5 tsk.chili
1 tsk.timian
1 tsk.rosmarin
1 tsk.dijonsennep
 salt
 peber
 smør til stegning
 
 Tomatsovs:
1 ds.flåede tomater
2 soltørrede tomater
1 fedhvidløg
1 spsk.oregano
0.25 dl.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak løget fint og pres 1 fed hvidløg. bland alle ingredienser til farsen og lad det trække i mindst 1/2 time.

Hak de soltørrede tomater og 2 fed hviløg fint. Varm olivenolien i en gryde, tilsæt de resterende ingredienser til tomatsovsen. lad den simre og smag til med salt og peber.

Form små boller af farsen og steg dem i smøret på en pande. tilsæt kødbollerne til tomatsovsen og server med pasta og friskrevet parmesanost.





karakterer:
Opskriften er vist 23048 gange,
og udskrevet 544 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-21 17:19:25
Retten stammer fra Japan ikke fra England eller Italien

  -   2009-05-22 08:50:08
Rigtig lækker! Ud fra ingredienserne vil jeg nok sige at retten er Italiensk.

  -   2009-03-17 11:05:12
Retten stammer fra England.. god classisk Pup ret