Pasta med krydrede kødboller i toamatsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Ask Indsendt : |
|
|
Hak løget fint og pres 1 fed hvidløg. bland alle ingredienser til farsen og lad det trække i mindst 1/2 time.
Hak de soltørrede tomater og 2 fed hviløg fint. Varm olivenolien i en gryde, tilsæt de resterende ingredienser til tomatsovsen. lad den simre og smag til med salt og peber. Form små boller af farsen og steg dem i smøret på en pande. tilsæt kødbollerne til tomatsovsen og server med pasta og friskrevet parmesanost. |
|
Opskriften er vist 23049 gange,
og udskrevet 544 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2015-12-21 17:19:25 Retten stammer fra Japan ikke fra England eller Italien Jytte - 2009-05-22 08:50:08 Rigtig lækker! Ud fra ingredienserne vil jeg nok sige at retten er Italiensk. anonym - 2009-03-17 11:05:12 Retten stammer fra England.. god classisk Pup ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne