Medaljer
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Jeanette Indsendt : Red : |
|
|
1. Hak fedtstoffet ud i melet. Tilsæt flormelis og æg og ælt hurtigt sammen. Læg dejen et koldt sted ca. 15 min.
2. Rul dejen ud til ca. ½ cm tykkelse og stik ud til runde kager med et glas eller en form. 3. Læg kagerne på beklædte bageplader og bag dem ca. 10 min. ved 210 grader. 4. Lad kagerne svale lidt af på pladen, inden de lægges på bageristen. 5. Tilbered cremen efter pakkens anvisning. Vend flødeskummet i. Rør flormelis og vand til glasur. 6. Glasér 10 kager med hvid glasur og kom lidt gelé på. Bland kakao i resten af glasuren og glasér 10 andre kager hermed. Pynt med lidt flødeskum. 7. Kom en skefuld creme på de uglaserede kager og læg de andre over. |
|
Opskriften er vist 9164 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Britt - 2012-01-31 17:35:07 Super nem opskrift. Dejen er let at arbejde med. Nu håber jeg bare de bliver rigtig fine når de skal pyntes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne