Medaljer

Medaljer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Jeanette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
350 g.hvedemel
200 g.smør eller margarine
100 g.flormelis
1 æg
 
 Til fyld og pynt:
1 ps.kagecreme-pulver
1 dl.piskefløde
100 g.flormelis
1 spsk.vand
0.5 spsk.kakao
 gele
 flødeskum
 
Opskrift:
1. Hak fedtstoffet ud i melet. Tilsæt flormelis og æg og ælt hurtigt sammen. Læg dejen et koldt sted ca. 15 min.
2. Rul dejen ud til ca. ½ cm tykkelse og stik ud til runde kager med et glas eller en form.
3. Læg kagerne på beklædte bageplader og bag dem ca. 10 min. ved 210 grader.
4. Lad kagerne svale lidt af på pladen, inden de lægges på bageristen.
5. Tilbered cremen efter pakkens anvisning. Vend flødeskummet i. Rør flormelis og vand til glasur.
6. Glasér 10 kager med hvid glasur og kom lidt gelé på. Bland kakao i resten af glasuren og glasér 10 andre kager hermed. Pynt med lidt flødeskum.
7. Kom en skefuld creme på de uglaserede kager og læg de andre over.





karakterer:
Opskriften er vist 9164 gange,
og udskrevet 263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-31 17:35:07
Super nem opskrift. Dejen er let at arbejde med. Nu håber jeg bare de bliver rigtig fine når de skal pyntes.