Forloren kylling
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank kødskiverne let med hånden. Drys salt og peber på. Fordel persillen på kødskiverne sammen med spækskiver. Rul skiverne sammen herom og fæstn med kødnåle eller bind bomuldsgarn om.
Brun smør/margarinen i en gryde. Brun rullerne heri på alle sider. Dæmp varmen og hæld vand ved. Lad de forlorne kyllinger steg ved svag varme under låg til de er møre, ca. 30-35 min. Fjern kødnålene eller garn. Spæd skyen med fløde. Jævn den og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over "kyllingerne" og servér resten til sammen med kogte kartofler og agurkesalat, syltede asier eller en blandet salat. |
|
Opskriften er vist 32468 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne