Forloren kylling

Forloren kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Forloren kylling, billede 4 Forloren kylling, billede 1 Forloren kylling, billede 2 Forloren kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 skiverskært kalvekød f.eks. inderlår eller yderlår
 salt
 peber
2 bdt.Persille
35 g.spæk
 
35 g.smør
2.5 dl.vand
2 dl.fløde
2 spsk.hvedemel
 evt. kulør
 
Opskrift:
Bank kødskiverne let med hånden. Drys salt og peber på. Fordel persillen på kødskiverne sammen med spækskiver. Rul skiverne sammen herom og fæstn med kødnåle eller bind bomuldsgarn om.

Brun smør/margarinen i en gryde. Brun rullerne heri på alle sider. Dæmp varmen og hæld vand ved. Lad de forlorne kyllinger steg ved svag varme under låg til de er møre, ca. 30-35 min. Fjern kødnålene eller garn. Spæd skyen med fløde. Jævn den og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.

Hæld saucen over "kyllingerne" og servér resten til sammen med kogte kartofler og agurkesalat, syltede asier eller en blandet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 32265 gange,
og udskrevet 406 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu