Lakridsbolsjer ØKO
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : |
|
|
Fold håndklædet og læg det på bordpladen. Læg bagepladen på håndklædet. Smør teflonvævet med ganske lidt olie på begge sider og læg det på bagepladen. Smør plastskrabere og sakse med en smule olie.
Kom vand, sukker og druesukker i gryden og sæt den på fuld varme med låg. Når alt sukkeret er smeltet, tages låget af og termometeret sættes i gryden. Kog op til nøjagtigt 162 oC og hæld massen ud på teflonvævet. Vent et ½ min. Drys lakridsrodspulver over massen. Fold massen indover pulveret så lakridsrodspulveret smeltes og fordeles. Når massen er lidt fastere, tilsættes anisolien. Ælt videre til massen er så afkølet, at den kan æltes med hænderne. Saml massen i en klump og træk korte strimler ud, efterhånden som de klippes til bolsjer eller formes til slikkepinde. Lad ikke bolsjerne røre hinanden. Bolsjerne pakkes lufttæt når de er let afkølede. Tips: Tilberedningstid: 30-45 min. Holdbarhed: 1-3 mdr. i lufttæt emballage Redskaber: 1 lille gryde med låg (ikke aluminium) 1 vægt 1 deciliter mål 1 termometer (200oC) 1 håndklæde 1 bageplade (evt. 2 ved flere portioner) 1 teflonvæv 1 pensel 2 plastskrabere 1 sprøjte 1 spiseske 1 saks pr. bolsjeklipper Emballage: Plastposer eller anden lufttæt emballage. |
|
Opskriften er vist 6249 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne