lang tids stegt Rådyrryg med flamderede svampe
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Indsendt af : Brian Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Udben dyreryggen og skær overskydende fedt fra kom ben og alt fra skæring i en bradepande. Læg de flækkede løg, hvidløg og gulerødder vejsiden af og kom tomat purren og halvdelen af de 3 krydderurter oven på kom bradepanden ind i ovnen i 1 time på 230 grader C.
Tag bradepanden ud og kom det hele i en stor gryde tilsæt enebærrene, laurbærbladene og hæld ca. 3 liter vand ved, salt og peber. Lad det hele små simre i 2-3 timer (kommer der hvid skum på skal det fjernes) si ben og tilbehør fra så er fonden færdig. Brun kødet på panden på alle sidder og rul det i de resterende krydderurter der er hakket i stykker, svøb det i Parma skinken.(hvis mørbraden ikke er særlig stor kan den med fordel lægges sammen med den forreste halvdel af ryggen) Læg kødet på en bradepande og sæt det ind i ovnen i 10 min på 200 grader C. tag kødet ud for at hvile ca. 10-12 min giv det de sidste 10 min i ovnen, kødet er færdig og stilles til hvile i 5-10 min inden servering. Sovsen: Tag en passende mængde fond og kog den af med piske fløden. rist svampene på en tør pande, til sæt druerne og flambér til sidst med cognac. Kom svampe og drueblandingen i sovsen smag til med salt og peber og en god del ribs gelé. ønskes brun sovs kan lidt kulør tilsættes. Tips: Kødet kan steges på forhånd og stilles i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 12805 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Fritsel - 2013-12-31 09:19:30 Siden hvornår er 2 x 10 min. blevet til "langtidsstegt" ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne