Theos stifado
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt af : lya Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i tern og brun det med nelliker og stil det side.
Sauter løgene skåret i store tern til de er klare. tilsæt kødet og rødvin, tilsæt gerne lidt vand, hvis retten bliver for tør. simre i ca 2½ timer til sovsen er kogt ind til en mørk sirup. spises med græske kartofler og bondesalat. |
|
Opskriften er vist 20735 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2015-02-20 13:41:25 Jeg har opskriften fra en græker som kommer Chania på Kreta. Sådan har hans familie altid lavet den. Den kan laves på mange måder. Hver sin familie hver sin opskrift Jørgen Reuss - 2012-10-08 17:06:08 Denne ret er ikke en stifado. Der mangler kanelstænger og en hel masse grøntsager. Den rigtige stifado smager himmelsk. Per - 2012-09-21 10:56:31 Retten blev næsten helt sort, formentlig pga. nellikerne. c-lotte - 2009-09-24 09:00:45 mums...lækkert. prøv at tilsæt 1 stang kanel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne