Nøddefarseret kyllingefilet a la gordon bleu
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingefileterne bankes tyndt ud mellem 2 stykker plastik, gerne i en frysepose.
Fyld: Nødderne hakkes fint, evt. i blender. Æltes med gorgonzola. ¼ tages fra og gemmes til saucen. De udbankede kyllingefileter lægges på et fugtigt skærebræt. Fyldet trykkes ud og lægges på den ene halvdel af kyllingefileten, en anden halvdel af kyllingen foldes over. Kyllingepakkerne vendes først i mel, dernæst i æg og til slut i rasp. Steges på panden i rigeligt smør, 8-10 minutter på hver side. Det gemte fyld lægges på panden sammen med de ekstra nødder, smeltes og brunes let inden piskefløden tilsættes. Smages til med salt og peber, men pas på osten er salt i sig selv. Serveres, med smørvendte rosenkål og rösti. |
|
Opskriften er vist 19839 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne