Nøddefarseret kyllingefilet a la gordon bleu

Nøddefarseret kyllingefilet a la gordon bleu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Nøddefarseret kyllingefilet a la gordon bleu, billede 4 Nøddefarseret kyllingefilet a la gordon bleu, billede 1 Nøddefarseret kyllingefilet a la gordon bleu, billede 2 Nøddefarseret kyllingefilet a la gordon bleu, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kyllingefilet
100 g.hasselnødder
150 g.gorgonzola
 salt
 peber
 
 Panering:
 Hvedemel
1 æg
 rasp
 
 Sauce:
25 g.hasselnødder
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingefileterne bankes tyndt ud mellem 2 stykker plastik, gerne i en frysepose.

Fyld:
Nødderne hakkes fint, evt. i blender. Æltes med gorgonzola. ¼ tages fra og gemmes til saucen.

De udbankede kyllingefileter lægges på et fugtigt skærebræt. Fyldet trykkes ud og lægges på den ene halvdel af kyllingefileten, en anden halvdel af kyllingen foldes over.

Kyllingepakkerne vendes først i mel, dernæst i æg og til slut i rasp.

Steges på panden i rigeligt smør, 8-10 minutter på hver side.

Det gemte fyld lægges på panden sammen med de ekstra nødder, smeltes og brunes let inden piskefløden tilsættes. Smages til med salt og peber, men pas på osten er salt i sig selv.

Serveres, med smørvendte rosenkål og rösti.





karakterer:
Opskriften er vist 19839 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu