Choko-banan muffins
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Ja Indsendt af : Thomsedk Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 190º alm. ovn
Til kakaoportionen (de tørre): Bland de tørre ingredienser sammen. Tilsæt kogechokoladen (100 gr.), som skal være grovhakket og rod det rundt til det er helt blandet. (de våde): Kom ægget i en skål og pisk det lidt. tilsæt A38, kakaomælk, margarine og akaciehonningen. Bland det godt sammen. Vend de tørre ingredienser over i de våde, på den måde bliver der mindst spild, og vend dem forsigtigt sammen. Til bananportionen: (de tørre): Samme fremgangsmåde som chokoladeblandingen. (de våde): Kom ægget i en skål og pisk det lidt. kom bananerne i små stykker, og hak med et piskeris til de er helt smattet ud. Tilsæt A38, margarine og akaciehonningen. Bland det godt sammen. Vend de tørre ingredienser over i de våde, på den måde bliver der mindst spild, og vend dem forsigtigt sammen. Læg muffinsforme dobbelt og kom en stor spsk. chokoladeblanding i bunden af muffinsforme og top af med bananblanding til ¾ af formene er fyldt, og bag i 25 min. Der bliver til ca.12 – 15 muffins. |
|
Opskriften er vist 17067 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne og Frederik - 2013-09-15 20:33:54 Der er mindst til 30 stk. Vores kager er blevet til en stor kage, fordi der er kommet for meget dej i hver form!!! :( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne