Mørbradbøffer med bløde løg og bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraderne fri for sener og hinder, eller få slagteren til det. Skær dem i 1-2 cm tykke skiver. Tryk dem lidt fladere med håndroden og krydr dem med salt og peber.
Baconskiverne skæres i strimler som steges sprøde på en tør pande. Tages af og holdes lune. Steg dernæst halve skivede løg gyldne og bløde på panden i baconfedtet og smør, bløde løg får man, hvis der kommes rigeligt fedtstof på panden, lige inden løgene tages af. Hold løgene lune. Steg mørbradbøfferne hurtigt på begge sider i det overskydende fedtstof og evt ekstra fedtstoff, det er sart kød så steg det kun 2-3 minutter på hver side, så er de gennemstegte uden at være tørre. Anret de lune mørbradbøffer med løgene og baconstrimlerne og server med et godt rugbrød, smør og agurkesalat til. |
|
Opskriften er vist 6300 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne