Fedt-kolestrolfattig Leverpostej
Hovedingrediens : Lammekød - Svinelever Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Lau. Giversen Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges og moses/piskes med et par skefulde af kødfonden. Køles i røreskålen.
Mel afbages med olien og tilsættes fonden. Kom det i røreskålen. Løgene finhakkes til løgfars. Kom i røreskålen. Tilsæt lever, kødfars og æggehvider. Tilsæt salt og peber. Farsen røres med dejkrog til jævn konsistens. Farsen/postejblandingen skal være jævn og sejt flydende. Er den for sej tilsættes lidt mere fond eller et par spiseskefulde vand. Postejdejen hældes i 12 stk. alu 250 grams bageforme. Sæt bradepande med vand i ovn og forvarm til 175 grader C. Anbring postejerne på risten lige over bradepanden. Bages i ca. 2 timer eller indtil brunlig skorpe er dannet. (Ikke varmluft) Når postejerne er afkølede kan de indfryses. Ved udtagning fra fryser stilles en postej i vandbad og tøs op i ovnen ved 200 grader i ca 1/2 time eller indtil skorpe er færdigbrunet. SPISES KOLD. Tips: fedstofindhold i postejen er ca. 4,66 gr / 100 gram færdigvare. Kolesterolindhold er 39,9 mg/100 gr. færdigvare. |
|
Opskriften er vist 8340 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer falb - 2011-07-19 21:19:07 Den bliver alt for tør, ingen smag af lever, meget dårlig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne