Kartoffelkager fra Blansskov

Kartoffelkager fra Blansskov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : The Kok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
250 g.margarine
250 g.Kartofler
500 g.Tørret Abrikoser
 
 Sukker Til At Drysse Ovenpå
 
Opskrift:
Start med at ligge Abrikoserne i blød i koldt vand. Så koger du kartoflerne.
Når de har kogt, moser du dem med en gaffel eller hvad du kan gøre det med.
Når kartoflerne er moset blander du Mel og Margarine. Du skal ælte det rigtig godt sammen, så det er en dej du kan rulle ud. Når du har rullet det ud, tager du et glas, og laver nogle cirkler.

Så tænder du ovnen på 175 grader. Du skal ligge cirklerne på en bageplade med bagepapir på. Nu skal du ligge en halv Abrikos på hver cirkel, og drysser lidt sukker. Så ligger du en cirkel mere ovenpå, og drysser lidt sukker på toppen. Du skal lige huske at trykke rundt i kanterne så toppen sidder fast.

Nu skal de bare bages i 20 - 30 min. ved 175 grader. Og så er de klar til at spise.





karakterer:
Opskriften er vist 6788 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu