DeLux Hønsesalat
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Irene Sinding Indsendt : Red : |
Fotograf: Irene Sinding |
|
-kog kyllingbrystene i noget suppevæske, og skær dem ud i mindre tern. fordel Kyllingen i en halv dyb skål.
- hæld væsken fra rejer, asparges, og mandaringer. - aspargesen fordeles oven på kyllingen, sammen med halvdelen af mandarinerne, og halvdelen af rejerne. - snit agurken i tynde skiver, til pynt i skålen. Marinade: mayonnaise, creme fraiche, fransk sennep, røres sammen og den pisket fløde vendes forsigtigt i massen. og smages til med karry og salt. marinaden hældes over kyllingen ca. 1 time før den skal serveres, ellers bliver den for tynd. pyntes med agurk, rejer, mandariner. Tips: retten kan serveres med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 119687 gange,
og udskrevet 2618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne