DeLux Hønsesalat

DeLux Hønsesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Irene Sinding

Indsendt :      Red :
DeLux Hønsesalat, billede 4 DeLux Hønsesalat, billede 1 DeLux Hønsesalat, billede 2 DeLux Hønsesalat, billede 3
Fotograf: Irene Sinding  

Ingredienser:
6 kogte hønsebryster
1 gl.Asparges
200 g.rejer
1 ds.mandariner
1 agurk
300 g.mayonnaise
1 bægercremefraiche
1 dl.pisket fløde
0.5 dl.fransk sennep
 karry
 Salt
 
Opskrift:
-kog kyllingbrystene i noget suppevæske, og skær dem ud i mindre tern. fordel Kyllingen i en halv dyb skål.

- hæld væsken fra rejer, asparges, og mandaringer.

- aspargesen fordeles oven på kyllingen, sammen med halvdelen af mandarinerne, og halvdelen af rejerne.

- snit agurken i tynde skiver, til pynt i skålen.

Marinade: mayonnaise, creme fraiche, fransk sennep, røres sammen og den pisket fløde vendes forsigtigt i massen. og smages til med karry og salt.
marinaden hældes over kyllingen ca. 1 time før den skal serveres, ellers bliver den for tynd.

pyntes med agurk, rejer, mandariner.

Tips:

retten kan serveres med lune flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 119881 gange,
og udskrevet 2620 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu