Raclette æggemasse
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Sabina Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, salt, peber og evt. mælk sammen. Anret æggemassen i en kande, eller andet der er nemt at hælde af.
Anret små stykker broccoli, reven ost, skinketern og cherrytomater i individuelle skåle. Man tager det fyld man har lyst til, og putter i de små pander. Derefter hælder man æggemassen over og steger "kagen" til æggene er færdige. Brug gerne masser af ost :) Tips: Man kan også bruge andet fyld, end det ovenstående. Kun fantasien sætter grænser. |
|
Opskriften er vist 36953 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Sabina - 2009-02-18 10:10:28 Man kan erstatte skinketern med skinkestrimler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne