Æble- og Chokoladekage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : ? Indsendt af : The Kok Indsendt : Red : |
|
|
Dej 1.
Pisk mælk og æg sammen i en skål. I en anden skål blander du alle de tørre ingredienser sammen. Så blander du de tørre ingredienser i mælken og æggene. Når du har pisket klumperne ud tilsætter du æblemosen, så det er blandet godt i. så lader du den bare stå med et viskestykke over indtil du har lavet den anden dej. Dej 2. Pisk mælk og æg sammen i en skål. I en anden skål blander du alle de tørre ingredienser sammen. Så blander du de tørre ingredienser i mælket og æggene til der ikke er flere klumper i dejen. Så putter du bagepapir i en rimelig stor form. Så ligger du et lille lag af Dej 1. og så et lille lag Dej 2. og sådan bliver du bare ved indtil der ikke er mere dej. Så bager du den ved 200 grader i 1 Time. Når den er færdig skære du den over i 3 dele ligesom en lagkage. Så skære du æblerne i fine tynde skiver og ligger den på den nederste bund, og smør glasur på, så ligger du den næste bund på og der gør du det samme igen og så ligger du toppen på og smøre det sidste glasur på. Og så er den færdig Tips: Læs opskriften godt igennem før du begynder. |
|
Opskriften er vist 11248 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne