Helleflynder i safransovs
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg fisken, renset og hvis frosset, uoptøet i et velsmurt ovnfast fad, der kan tåle temperaturforskellen mellem frosset fisk og hed ovn.
Fordel løg i kvarte og snittet selleri over, læg laurbærblade på, drys med salt og peber, hæld citronsaft og vand eller fiskebouillon ved og sæt fadet, dækket med alufolie i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 50 minutter, ca. 70 minutter hvis fisken er frosset. Hæld skyen fra i et måleglas og læg urterne i en skål. Fjern skindet og løft fisken i hele stykker fri fra benene, det går uhyre nemt, men pas på finnerne. Læg fisken tilbage i fadet og læg urterne over. Safransovs: Afbag fedtstof og mel med skyen til en tilpas tyk sovs og smag den til med salt og peber. Safran giver en fin, ret dominerende smag og gul farve. Afrund sovsen med creme fraiche. Hæld sovsen over fisken i fadet. Sæt det i under grill til overfladen bliver gylden. Hertil serveres flutes og en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 17361 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne