Æggekage med bacon, kartofler,og peberfrugt
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : plm Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader
skær sværen af baconstykket og fjern evt ben Skær baconstykket i tern og swits dem gyldne på en pande. Tilsæt løg og hvidløg og steg et par minutter. Tilsæt kartofler og steg et par min. Pisk æggene sammen med mælk,salt og peber, hæld det på panden og sæt det i ovnen i ca 20 minutter. steg imens peberfrugterne langsomt på en pande med olivenolie og krydder med salt og peber og (evt. knust hvidløg) anret peberfrugterne på æggekagen og server. |
|
Opskriften er vist 11408 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne