Agurkesalat 06
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : andr5036 Indsendt : Red : |
|
|
Tag agurkerne og skær dem i skiver. Jo tykkere skiverne er, jo længere skal de stå, for at de bliver ordenligt syltede.
Kog vandet. når det koger, hel det over i en skål, hvor sukkeren skal i hurtigst muligt. Tilføj eddike, salt, peber og evt. Chilikorn, bare for at give dem et ekstra pift. Rør det hele sammen, til kun væsken er synlig. Tilføj agurkerne. Tips: Sørg Altid for at der er lige meget eddike og vand i, for at det ikke smager af for lidt eller for meget. Hvis Agurkerne er så tynde så de er gennemsigtige på midten, skal de kun stå i et par timer. Er skiverne over en halv centimeter skal de stå i et halvt døgn, og er de over en cm skal de stå i et døgn. de smager som regel bedst hvis de er ordenligt tykke. Agurkerne kan holde sig i næsten 5 år, hvis man har syltet dem helt rigtigt. |
|
Opskriften er vist 8668 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne