Lammekølle med rosmarin og timian
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Gør lammekøllen pænt i stand og fjern overflødigt fedt og hinder. Skræl kartoflerne og skær dem i ikke for tynde skiver. Fordel kartoffelskiverne i et ildfast fad. Skær skalotteløg og hvidløg i kvarte stykker og fordel dem rundt omkring mellem kartoflerne. Læg derpå den istandgjorte kølle oven på kartoflerne, og hæld lidt grønsagsbouillon i fadet. Fordel smørklatter, salt og friskkværnet peber over hele retten. Skyl rosmarin og timian og fordel små kviste og blade over både lammekøllen og kartoflerne, og stil fadet i ovnen ved 200 grader. Efter 5 minutter skrues ned til 180 grader, og retten steger videre i ca. 45-60 minutter afhængigt af størrelsen. Når det hele er færdigt, bør lammekøllen hvile ca. 20 minutter, før den skæres for. Kartoflerne holdes varme i ovnen.
|
|
Opskriften er vist 18329 gange,
og udskrevet 487 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne