Gullashsuppe - i særklasse
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Fruttivup Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 496102 gange,
og udskrevet 11481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (185 stemmer) |
|
Kommentarer Banjo - 2023-11-28 10:25:18 Lige i skabet, nu hvor deter koldt og fugtigt Hattesen - 2023-01-17 09:44:19 Jeg bruger altid Philadelphia med hvidløg og urter, i stedet for creme fraiche Henriette - 2021-12-16 17:57:52 Vil Anbefale røget paprika og evt. Lidt Cayennepeber, for at give det lidt ekstra varme/ kick hvis man er til det! Rigtig god opskrift at lege videre med. Smag og behag :-) Grethe - 2021-11-05 14:51:59 Hvor stor skal gryden være til 20 personer Benny - 2020-10-16 19:38:05 Laver efter forskellige opskrifter men kommer altid rødvin i Jytte - 2020-10-16 15:00:49 Der mangler ægte ungarsk paprikapure😀så er den hjemme Helle - 2020-09-29 17:13:08 Jeg vil også gerne vide om man kan fryse suppen, evt uden gulerødder????? Malene Thorup Jensen - 2020-05-24 17:11:59 Jeg bruger en bøtte Philadelphia neutral ost i stedet for creme fraiche. Desuden serverer jeg også pasta suppehorn til. Morten - 2020-02-19 17:23:49 Lidt bacon så er der 5 stjerner Christina - 2017-04-29 16:58:13 Nogen der ved om den kan fryses? eik - 2017-01-07 18:15:54 Super mad. 5 herfra Per - 2016-12-16 17:31:34 Der står 70 g tomatpure, menes der ikke tomatkoncentrat, som er lidt noget andet end purerede tomater.. Tina - 2016-10-20 14:13:28 Vi har tænkt os at servere suppen i vores restaurant, serveret i et rundt bondebrød, man udhuler og skærer toppen af, som man så bruger som låg. Vi har prøvet det i Prag, og det er en flot og speciel anretning, og ganske smart med brødet lige ved hånden. Vi glæder os. Bitten - 2016-07-18 18:40:17 lækker supper - jeg har suppleret med ekstra krydderier i form af Chili, oregano og basilikum. krydderierne bruner jeg af i gryden inden bruner oksekødet, løgene får lov til at koge i suppen, men måske i alle kender disse små fif. konsistensen på suppen var lige som en suppe skal være, 5 stjerner for en god opskrift. anonym - 2016-04-06 21:53:02 Fuldkommen lækkert. Mette - 2016-01-30 16:35:23 Dejlig suppe, puttede dog lidt chilipulver i og undlød flødeosten Renè Jepsen - 2016-01-20 10:54:37 Var skeptisk da jeg så opskriften. Men hvor blev det lækkert :-) Skiftede dog flødeosten ud med creme fraiche. Og lidt meljævning, da det ellers er tarveligt tyndt. Men så er den perfekt :-) Math Bjørn Weirup - 2016-01-03 18:36:40 God er lige som jeg kan lide den BW Lone - 2015-10-17 11:41:03 Hvad sker der med paprikaen ? Skal den ikke i under svitsningen ? Sofie - 2015-10-07 14:38:07 Mangler lidt i forhold til ungars opskrift.. Hvor svinefedt og spidskommen og gullash creame. Er en vigtig del Rene Jepsen - 2015-03-10 23:43:17 Var skeptisk da jeg så opskriften. Men hvor blev det lækkert :-) Skiftede dog flødeosten ud med creme fraiche Anna Lise - 2015-01-05 16:42:03 Jeg koger et par bagekartofler i en gryde for sig selv med lidt af suppen. Blender det og hælder det tilbage til suppen. Så er den lidt tykkere. Det virker hver gang. sbergf - 2014-10-22 16:20:40 IStedet for at jævneden med mariza hvis den er for tynd så prøv at mose Lidt af kartoflerne anonym - 2014-10-10 11:49:41 Jeg legere suppen med majzena ??? så hedder det jeg Jævner suppen med majzena !!! en legering er en fortykning med æg. BillyTheKid - 2013-03-03 11:10:59 Super suppe - utrolig den kan være så smagsfuld!!! Lavede den to dage på forhånd og det gjorde den helt PERFEKT!!! ammn - 2012-12-11 16:15:15 Den skal jeg til at trylle med om lidt :) Beth - 2012-10-02 15:17:48 Velsmagende suppe. Brugte en rest (steg) stegt skært oksekød. Kom også champignon i. Lena P. - 2012-09-11 10:34:22 WOW sikke en oplevelse. Jeg puttede en chili i og smagte den til hele tiden så den ikke blev for hot. lækkert lækkert. ( Lidl har en flødeost med hvidløg ) Mona - 2012-04-17 16:54:39 Denne suppe smager rigtig godt! mimse - 2012-02-25 18:09:54 jeg kan normalt ikke li gullash men den her gullash suppe er HIMMELSK Diddeldaver - 2012-02-14 10:28:50 Tror det blir aftensmaden her i huset :) Tak for opskriften.. Trine - 2011-05-26 16:47:56 Den er jeg ved at give mig ud i at lave i aften ... Glæder mig allerede ... MK - 2011-04-04 05:35:05 Det er helt klart den bedste Gullashsuppe jeg har fået udenfor Ungarn! Helt fantastisk, og rigtig nok bliver den kun bedre efter en dag eller to. anonym - 2011-01-29 16:24:35 den bedste suppe den er helt fantastisk vbasse - 2009-03-03 07:50:23 Super opskrift. Serverer den gerne for gæster. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne